Portretfotografie in de studio

Bent u op zoek naar een persoonlijk portret?
Ik maak schilderachtige portretten naar uw wens.

“ juist omdat deze foto bijna door een een grote meester geschilderd lijkt….Mooi verlicht…Zó hoort hoort een fotograaf te werk te gaan volgens mij: tot het uiterste gaan voor dat ene beeld.”

“Een bizar talent deze vrouw” William Rutten

 

Familieportret en groepsfoto

In overleg met u bedenken wij een idee voor een familieportret of groepsfoto.

 

Zwangerschaps- en babyfoto´s

Een zwangerschap is een heel bijzondere en intense tijd. Het is een hele mooie ervaring om je kindje in je buik te voelen groeien. Voor veel vrouwen is het een eenmalige belevenis.
Wilt u dit moment op een bijzondere manier vastleggen ? Dit kan met een persoonlijke foto van u, uw buik, met jouw partner of straks van uw kindje. U kunt uw eigen idee aangeven of mij een beeld speciaal voor u laten bedenken.

 

Over mij en mijn werkwijze

Eerst bespreken wij het idee en de intentie voor het portret en hoe de foto(‘s) afgewerkt zullen worden. Met die informatie maak ik een offerte. Als u akkoord bent maken wij een afspraak voor een fotosessie in mijn studio waarin ik een aantal opnames maak. De fotoshoot duurt gemiddeld 1½ uur. Aansluitend maken wij een afspraak om een keuze te maken voor de foto’s.

Voor meer informatie en het aanvragen voor een offerte kunt u contact met mij opnemen per e-mail of via telefoonnummer 070-3452469.

susanne-middelberg_013_familieportret_huisman-_rozema_425-breed