Portretfotografie in de studio

Wil je een dag of een moment van je leven vastleggen? Iets wat er alleen nu is en straks niet meer? Wil je iets dat alleen voor jou en met jou gemaakt is? Of wil je dit aan iemand cadeau geven omdat je iets wilt geven dat heel persoonlijk is?

Het maken van een portret van een persoon betekent voor mij in contact gaan met die persoon. Als ik een paar uur met alle aandacht en concentratie bij een persoon of een groep kan zijn heb voel ik me heel gelukkig. Ik word er blij van om samen met iemand op zoek te gaan naar een eerlijk beeld, een uniek en intens portret, dat alleen kan ontstaan door ons contact op dat moment. Ik zoek naar rauwe eenvoud.

Het meest geboeid ben ik als verschillende, tegenovergestelde kanten van iemand zie en die in een portret vast kan leggen. Ik ben enorm gefascineerd door licht. 

Het resultaat zal verassend, confronterend en waardevol zijn, iets ‘voor het leven’.

 

“ juist omdat deze foto bijna door een een grote meester geschilderd lijkt….Mooi verlicht…Zó hoort hoort een fotograaf te werk te gaan volgens mij: tot het uiterste gaan voor dat ene beeld.”

“Een bizar talent deze vrouw” William Rutten

 

Familieportret en groepsfoto

In overleg met u bedenken wij een idee voor een familieportret of groepsfoto.

 

Zwangerschaps- en babyfoto´s

Een zwangerschap is een heel bijzondere en intense tijd. Het is een hele mooie ervaring om je kindje in je buik te voelen groeien. Voor veel vrouwen is het een eenmalige belevenis.
Wilt u dit moment op een bijzondere manier vastleggen ? Dit kan met een persoonlijke foto van u, uw buik, met jouw partner of straks van uw kindje. U kunt uw eigen idee aangeven of mij een beeld speciaal voor u laten bedenken.

 

Over mij en mijn werkwijze

Eerst bespreken wij het idee en de intentie voor het portret en hoe de foto(‘s) afgewerkt zullen worden. Met die informatie maak ik een offerte. Als u akkoord bent maken wij een afspraak voor een fotosessie in mijn studio waarin ik een aantal opnames maak. De fotoshoot duurt gemiddeld 1½ uur. Aansluitend maken wij een afspraak om een keuze te maken voor de foto’s.

Voor meer informatie en het aanvragen voor een offerte kunt u contact met mij opnemen per e-mail of via telefoonnummer 070-3452469.

susanne-middelberg_013_familieportret_huisman-_rozema_425-breed