tentoonstelling Van Slagmaat

30 August 2017

Kunstliehebbers!

Van vrijdag 25 augustus tot en met zaterdag 30 september 2017 exposeert Susanne Middelberg (Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten) weer in de galerie!

In 2014 was de expositie met 24 foto’s van Susanne in de rol van de Amerikaanse stripheldin Wonderwoman een onvergetelijke gebeurtenis in de galerie. Kleurrijk en hoogglans: een grotere tegenstelling in beeld en uitvoering met haar komende expositie is bijna ondenkbaar.

De donkere en ingetogen (zelf)portretten laten zien dat Susanne een meester is in het vastleggen van emoties. Kracht en kwetsbaarheid zijn verbonden in haar werk en in de persoon Susanne. Elke blik, elke spier, elke vezel heeft een lading. Haar fijngevoeligheid komt ook tot uiting in de frêle bloemenfoto’s, zo licht dat ze lijken te zweven. Verder verrast ze met haar nieuwste werk: een adembenemend mooie onderwaterfoto en –weer terug naar de pijn- een torso die getekend is door het leven.

De expositie van Susanne wordt in haar aanwezigheid officieel geopend op zondag 10 september 2017 om 15.30 uur door fotograaf en journalist Diana Bokje. U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom om met ons het glas te heffen op de prachtige fotografie!

Tot ziens!

Mariëtte van Slagmaat

Leidsestraatweg 36,

3443 BV  Woerden, Open: vrijdag en zaterdag van 10-17 uur en op afspraak

www.galerievanslagmaat.nl